Trei mureșeni reținuți în Gorj. Au furat 10 mii de lei dintr-o casă!

Trei bărbați de 31, 39 și 51 de ani, din municipiul Târnăveni, județul Mureş, au ajuns în spatele gratiilor la Târgu Jiu. Aceștia sunt bănuiți de comiterea unei infracţiuni de furt din locuinţă, comisă în luna martie pe raza municipiului Târgu-Jiu, cauzând un prejudiciu în valoare de 10.000 lei. Bărbații au fost conduşi la sediul I.P.J. Gorj pentru continuarea cercetărilor și întocmirea probatoriului în dosar.

Pentru administrarea probatoriului în cauza penală, polițiști din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Gorj, cu sprijinul S.O.S. Gorj, au efectuat trei percheziţii domiciliare pe raza municipiului Târnăveni, judeţul Mureş, fiind identificate mai multe mijloace materiale de probă.

În baza probatoriului administrat s-a dispus măsura reţinerii pe bază de ordonanţă pe o perioadă de 24 de ore faţă de cei trei bărbați, fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj. Urmează ca în cursul zilei de astăzi persoanele reținute să fie prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Tg-Jiu cu propuneri legale, anunță polițiștii.

Lasa un comentariu