41 de elevi, prinși în baruri în timpul orelor

41 de elevi au fost conduși de jandarmi înapoi la școală după ce au fost prinși în baruri deși se aflau în timpul orelor de curs. Copiii vor fi sancționați la școală pentru că au chiulit.

Activitatea de prevenire a jandarmilor s-a desfășurat în zona localurilor publice din apropierea instituțiilor de învățământ, aflate în competența Jandarmeriei Gorj, ocazie cu care au fost depistați un număr de 41 de elevi aparținând unor instituții de învățământ din municipiul Târgu-Jiu, a căror situație va fi stabilită la nivelul școlilor și colegiilor pe care aceștia le frecventează.

„Totodată lucrătorilor comerciali ai localurilor publice frecventate de elevi le-au fost prezentate prevederile legale privind interzicerea comercializării băuturilor alcoolice și a produselor din tutun către persoanele care nu au împlinit vârsta de 18 ani (minori). Acțiunile de prevenire vor continua și în perioada următoare la nivelul județului Gorj și ne propunem ca elevii să conștientizeze riscurile la care sunt expuși în situația în care părăsesc zona instituțiilor de învățământ în timpul programului școlar”, mai anunță jandarmii gorjeni.

Lasa un comentariu