În această săptămână, se decide soarta Pandurilor

Miercuri, se stabilește dacă gruparea de fotbal Pandurii Târgu Jiu intră sau nu în faliment. Pe 17 ianuarie, judecătorul sindic va analiza solicitarea creditorilor ca Pandurii să intre în faliment.

Clubul de fotbal se află în insolvență din octombrie 2016 și a retrogradat în liga secundă. Nici aici nu se descurcă prea bine. Sunt deja fotbaliști care vor să renunțe la contractele cu gruparea de fotbal din Gorj pentru că nu și-au mai primit salariile.

Nici angajații de la Pandurii nu sunt la zi cu lefurile. Nu au mai văzut un leu de aproape trei luni și nici nu sunt șanse să primească vreun ban. Marin Golea, administratorul special al clubului, a explicat că asociații nu mai cotizează cu niciun leu și nu are buget pentru anul 2018. Are doar un buget de cheltuieli, însă nu știe de unde să aducă bani. Asociații clubului nu s-au mai interesat de soarta Pandurilor deși ar mai avea restanțe importante de achitat. „Ne vom reuni după 17 ianuarie, după termenul de la judecător. Noi ne pregătim apărarea pentru termenul acesta. Am dat asociaţii în judecată pentru plata contribuţiilor. Au fost notificaţi. Vedem ce se va decide în legătură cu acest lucru. Aveau obligaţia să achite pe perioada cât au fost asociaţi. Doi jucători au anunţat că vor să plece. Avem datorii la salarii. Situaţia financiară nu li se datorează lor, din punct de vedere sportiv da, locul din clasament li se poate imputa. Noi credem că scăpăm de faliment, în condiţiile date. Sperăm să rămânem în liga aceasta. Şi jucătorii au fost descumpăniţi. A fost o lipsă de sprijin din partea autorităţilor. Şi asociaţii trebuie să îşi reconsidere poziţia faţă de club. Sunt contracte şi la CEO pe tot anul. Poate şi Ministerul va face demersurile necesare”, a declarat Marin Golea.

Lasa un comentariu