“Atacurile PNL Gorj, lipsite de consistență, cu limbaj suburban, continuă!”

“Atacurile PNL Gorj, lipsite de consistență, cu limbaj suburban, continuă!” Este mesajul transmis de PSD Gorj, după ce discuțiile și replicile acide între cele două partide au continuat să fie prezente în spațiul public. Declarația reprezentanților PSD Gorj este următoarea:

“Conducerea Partidului Social-Democrat Gorj condamnă abordarea liderilor PNL și se dezice de limbajul folosit de aceștia în comunicările publice adresate partidului.

Încă o dată, avem de a face cu jigniri și reproșuri formulate într-un limbaj calomnios, nu doar la adresa reprezentanților partidului, ci și la adresa miilor de gorjeni care susțin PSD Gorj prin votul lor. ”Mârșăvie”, ”tupeu”, ”rușine”, ”băiatul bun”, ”de cea mai joasă speță”, ”blatiști, ”combinagii”, ”caracatiță ce sufocă județul”, etc, sunt cuvintele folosite în comunicatele de presă care ne sunt adresate.

Aceste jigniri, specifice oamenilor slabi și lipsiți de consistență, nu doar că închid complet calea dialogului dintre PSD și PNL, dar, mai ales, arată neputința liderilor liberali de a construi în jurul lor și lipsa de diplomație în relația cu partenerii, fie ei și politici.

Importanța și capacitatea de muncă a PSD Gorj este uriașă, iar faptul că partidul guvernează județul se datorează gorjenilor care au apreciat și au crezut în oamenii din partid, iar la rândul lor au fost susținuți și respectați de cei pe care i-au ales! “, transmite Biroul de presă al PSD Gorj.

Lasa un comentariu