C.E.Oltenia amână deschiderea bazei de agrement de la Săcelu

Complexul Energetic Oltenia amână pentru data de 08 august deschiderea bazei de agrement de la Săcelu datorită cazurilor de noi de infectare cu coronavirus la nivel național și local.

„In contextul cresterii exponentiale zilnice a numarului de cazuri pozitive de SARS-CoV-2 la nivel national si, in special, la nivelul judetului Gorj, CE Oltenia anunta amanarea datei de deschidere a zonei de agrement din statiunea balneoclimaterica Sacelu pentru 08 august 2020.

Aflandu-se in administrarea CE Oltenia, compania a implementat o serie de masuri impuse de Ordinul nr.969/1810/1166/2020, in scopul prevenirii raspandirii virusului, aplicabile activitatilor de operare a plajelor turistice.

Conform Hotararii Comitetului National pentru Situatii de Urgenta din 28.07.2020, se impun masuri suplimentare pentru limitarea raspandirii infectiilor cu SARS-CoV-2 la nivelul spatiilor/activitatilor unde există risc crescut de infectare, in categoria carora se incadreaza si zona de agrement de la Sacelu.” Comunicat C.E.Oltenia

Lasa un comentariu