Când va fi gata cel mai mare parc din Târgu Jiu

Cel mai mare parc din municipiul Târgu Jiu va fi amenajat în cartierul Narciselor și va fi gata anul viitor. Anunțul a fost făcut de Răul Chiriac, directorul de investiții de la Primăria Târgu Jiu. Acesta a declarat pentru Radio Accent  parcul are 12 hectare, iar toate marile evenimente care au avut loc până acum pe insuliță, vor fi mutate în cartierul Narciselor.

“Parcul din zona Narciselor va deveni cel mai mare. Are 12 hectare și va fi un pol de atracție. E o zonă nouă. Anul viitor, evenimentele majore, Zilele Orașului se vor organiza în proximitatea acestui parc.

(…)

Infrastructura verde este una dintre priorități. În programul de investiții, sunt prevăzute o serie de obiective. Avem zonele cartierelor, cu mici părculețe care să devină mai atractive. Au fost puse puse în funcțiune cinci părculețe noi în strada Săvinești, Griviței, Olari, Mioriței, zona Gării. Apoi, avem reabilitarea parcurilor existente: parcul de la statuia Tudor, care e în stadiul de finalizare, va urma recepția, și parcul Arethia Tătărescu, adiacent Căii Eroilor, de lângă Muzeul de Istorie. În proximitatea Parcului Coloanei, a fost recepționat noul parc pe terenul donat de Asociația Infinitului”, a declarat Raul Chiriac.

 

 

  

Lasa un comentariu