Candidat la primărie, denigrat în mii de ziare aruncate în scările de bloc din Motru

Ultimele zile de campanie s-au transformat în atacuri dure la adresa candidatului social-democrat, la Primăria municipiului Motru. Este vorba despre Cosmin Morega, actualul viceprimar, care a fost calomniat prin mii de ziare cu articole murdare. Acestea au fost distribuite in cutiile postale si nu numai.

Este ilegală această faptă și au fost depuse mai multe reclamații pentru ca polițiștii să ia măsuri și să-l prindă pe cel care a recurs la acest gest.

Fapta este ilegală pentru ca oficial, campania electorala, s-a terminat, în această dimineață, la ora 7.00, iar ziarele sunt neasumate. Politia a deschis dosar penal.

” La data de 26 septembrie a.c., polițiști din cadrul Poliției Municipiului Motru au fost sesizați de către un bărbat, de 43 de ani, din municipiul Motru, cu privire la faptul că în noaptea de 25/26 septembrie a.c., au fost distribuite în mai multe scări de bloc, materiale denigratoare la adresa sa. În cauză se efectuează verificări cu privire la cele sesizate, urmând a fi dispuse măsuri în consecință ”, a transmis IPJ Gorj.

 

Lasa un comentariu