Care este visul lui Ciprian Florescu

Ciprian Florescu și-a dezvăluit visul în cadrul unei emisiuni la radio. Acesta a spus că este dorința sa să devină parlamentar și tocmai de aceea a depus scrisoarea de intenție la Partidul Social Democrat Gorj.

Florescu susține că trebuie să candideze pentru funcția de parlamentar pentru că vrea să se zbată și speră să obțină un loc eligibil: : ”Mi-am dorit foarte mult să câștig Primăria Târgu Jiu. Din păcate, acest lucru nu s-a întâmplat. Așadar, am revenit la ideea inițială, la gândul că trebuie să încerc să candidez la o funcție de parlamentar. Sunt oameni cu greutate în organizația județeană. Dacă nu mă zbat eu, atunci cine să o facă pentru mine? Dacă n-aș fi încercat, regretam. Sper că tot ceea ce am făcut până acum și cu susținerea colegilor să reprezinte un plus și să mă poziționeze pe un loc eligibil. ” , a declarat Ciprian Florescu, la Radio Infinit.

Ciprian Florescu, a candidat pe data de 27 septembrie 2020, pentru fotoliul de primar al municipiului Târgu Jiu, din partea social-democraților.

 

 

Lasa un comentariu