Caută soluții pentru un traseu mai scurt al Drumului expres Târgu-Jiu-Craiova

Ion Iordache, senatorul PNL de Gorj, caută soluții pentru ca traseul drumului expres Târgu Jiu-Craiova, să fie cât mai scurt.
Acesta a declarat îmtr-o conferință de presă care a avut loc astăzi, că drumul expres Târgu-Jiu-Craiova este unul dintre obiectivele de investiții care va fi finanțat prin intermediul planului național de redresare și reziliență.
Iordache consideră că traseul a fost ales prost, pe ruta Craiova- Crușeț- Hurezani- Târgu-Jiu și, în prezent, se caută soluții ca traseul să fie mai scurt.

Prin lansarea Planului național de redresare și reziliență, România poate fi ”restartată”. Este declarația senatorului Ion Iordache, care a explicat că acest program are o valoare de aproximativ 30 de miliarde de euro care vor ajunge în țară în principal în modernizarea infrastructurii, dar și în sănătate, educație, agricultură sau energie verde.
„Putem reconstrui județul. Este pentru prima oară când avem la dispoziție resurse financiare cu care putem începe dezvoltarea” a adăugat Ion Iordache.

Lasa un comentariu