Ce școli din Gorj au intrat în scenariul roșu

Trei unități de învățământ au intrat în scenariul roșu, însemnând că orele se vor desfășura exclusiv online.

S-a aprobat suspendarea temporară a activităților didactice în modalitatea „față în față” la Liceul cu Program Sportiv, pentru clasa a XII-C, cursurile desfășurându-se on-line (scenariul roșu), pentru o perioadă de 14 zile. Decizia a fost luată ca urmare a faptului că la nivelul școlii au apărut două cazuri de infectare cu virusul SARS-Cov 2 la elevi.

S-a decis și suspendarea temporară a activităților didactice în modalitatea „față în față” la Școala Gimnazială „Alexandru Ștefulescu” din Târgu Jiu și trecerea în scenariul roșu a claselor a VII-a A, B, C, D, E și a VIII-a B. Aici, un dascăl a fost confirmat cu Covid-19.

Liceul Tehnic Mătăsari își va desfășura activitatea didactică în scenariul galben pentru clasele a V-a A, B, a VI-a A, a VII-a B, a IX-a A, B,C, a X-a A și a XI-a, începând de luni, iar pentru celelalte clase procesul de învățământ se va desfășura în modalitatea „față în față”. Decizia fost luată ca urmare a faptului că, la nivelul localității, rata de infectare este de 0,81 la mia de locuitori.

Lasa un comentariu