Ce se întâmplă cu banii pentru mame ori pentru bolnavii de cancer

Mamele, bolnavii de cancer şi cei care sunt în concedii medicale din diferite motive vor primi banii care li se cuvin, un proiect de act normativ urmând a fi prezentat în aceste zile, a anunţat ministrul Finanţelor Publice, Eugen Teodorovici.

Proiectul de act normativ prevede următorul lucru: „cei care sunt în concediu medical sau cei care vor intra în astfel de concedii din motive obiective, dacă vor fi diferenţe atunci se va plafona obligaţia de plată la nivelul anului trecut. De la 1 ianuarie până la apariţia actului normativ de săptămâna viitoare, pentru ca oamenii să-şi primească ceea ce poate au avut ca minus în acea perioadă, se vor rectifica astfel încât să-şi primească acei bani înapoi”, a spus Eugen Teodorovici.

El a precizat că nimeni nu pierde faţă de ce a avut anul trecut. „Nimeni nu pierde faţă de ce a avut anul trecut ca şi obligaţii de plată pentru concediile medicale. Şi mamele şi bolnavii de cancer şi cei care sunt în concedii medicale din alte motive nu vor primi mai puţini bani”, a precizat ministrul Finanţelor.

Lasa un comentariu