Cere anularea concursului de manager de la SJU Târgu Jiu

Gigel Capotă, fostul manager al Spitalului Județean de Urgență din Târgu Jiu, susține faptul că a avut loc un abuz în serviciu în cadrul unității spitalicești, prin scoaterea la concurs a postului de manager. Acesta a declarat că, concursul pe care l-a câștigat încă este valabil, și, în continuare, se află cu ei în litigiu. Capotă spune că nu i-a fost anulat concursul pentru mandatul de 4 ani.

Gigel Capotă a mai spus că va merge și la DNA Craiova, dacă nu se va stopa acest concurs și demersurile de organizarea vor merge mai departe. ”Eu am câștigat un concurs care avea valabilitate 4 ani. Acel concurs a fost susținut cu Consiliul de Administrație. Cine mi-a anulat mie acest concurs? Eu sunt în litigiu. Mi se pare un abuz. Cum să mă înscriu pe ceea ce am câștigat prin concurs? Nu m-a numit nimeni politic. Dânșii nu mai respectă legea, iar din punctul meu de vedere sunt grave încălcări ale legislației. Dacă văd că se continuă în acest ritm, pe lângă partea pe care o am, cea cu judecata, mă voi adresa la DNA Craiova pentru abuz în serviciu. Eu am câștigat un concurs, este valabil. Cum faci, scoți altul la concurs, dar eu mă și judec? Este un abuz în serviciu”, a declarat Gigel Capotă, la Radio Infinit.

De asemenea, Capotă susține și faptul că au avut loc mai multe presiuni pe Consiliul de Administrație al SJU Târgu Jiu, pentru ca postul să fie scos la concurs. ”Știam că se va scoate. A fost presat Consiliul de Administrație. Nu vreau să dau prea multe amănunte, ci detaliat la procurori. Sper să găsesc dreptate. Procesul se judecă la finalul lunii martie. S-au făcut o serie de abuzuri la adresa mea.”

 

Lasa un comentariu