Chirurgul Soare vrea un spital nou în Târgu Jiu

Chirurgul Claudiu Soare, este dezamăgit de cum este condus Spitalul Județean de Urgență din Târgu Jiu. Acesta consideră că atmosfera în interiorul spitalului este una destul de proastă și duce la degradarea unității medicale. Medicul Claudiu Soare a prezentat disconfortul de care pacienții au parte pentru că spitalul funcționează acum în clădiri amplasate în trei locuri din oraș.

Astăzi, în cadrul unei conferințe de presă a declarat că vede necesară construirea unei noi clădiri pentru SJU Târgu Jiu. Acest Proiect face parte din programul electoral al lui Iulian Popescu, candidat al PNL pentru președinția Consiliului Județean Gorj. Soare candidează la un post de consilier județean din partea Partidului Național Liberal.

Dacă cineva crede la momentul acesta că SJU, așa cum funcționează acum în cele trei locații, poate să aibă un randament maxim, eu cred ca se insala. Nu poate să funcționeze în parametrii optimi pentru că funcționează în trei locații. Cei care au de suferit sunt pacienții. Nu a spus nimeni că acest proiect se va realiza într-o jumătate de an sau într-un an. Este un proiect fezabil, dar sunt anumiți pași care trebuie îndepliniți”, a spus medicul Soare.

Iulian Popescu, candidatul pentru președinția Consiliului Județean Gorj, susține această idee și pentru că vine din lumea IT-ului, a prezentat jurnaliștilor o hologramp noului spital. Aceasta a fost proiectată în amfiteatrul din centrul orașului. Proiectul poate fi văzut pe spital.imipasadegorj.ro.

Iulian Popescu este sigur că va câștiga scaunul de președinte al CJ Gorj. Acesta a dat asigurări că va demisiona din funcția de președinte al CJ Gorj dacă nu va obține finanțare pentru spital.

Liberalii nu au spus când ne vom putea trata în noua clădire, ci doar că lucrările ar putea începe în 2024.

Lasa un comentariu