Cine prinde posturile de secretar de stat. Florin Cârciumaru are trei propuneri

Freamăt mare în sânul Partidului Social Democrat (PSD) Gorj. Liderul organizației județene, Florin Cârciumaru, merge cu lista de propuneri pentru posturile de secretar de stat vacante la nivelul Guvernului. Veșnicul doritor, Bebe Ionică, ar vrea să prindă și el o funcție. Nu mai are pretenții, ca anul trecut, când dorea neapărat la Ministerul Economiei. Acum ar vrea aproape oriunde.

Florin Cârciumaru, președintele PSD Gorj, a anunțat că a făcut deja lista scurtă pe care o va analiza în București, cu liderii de partid. Mihai Prunariu, pentru Ministerul Sportului, și Cristian Toader Pasti, pentru Ministerul Economiei. În cărți, pare să fie și Bebe Ionică. De altfel, lui i s-au mai promis astfel de posturi și în urmă cu doi ani, dar nu a reușit să prindă vrenul. Și dacă atunci declara că ar vrea să meargă doar la Economie, acum nu mai este așa sigur. „Nu ştiu cât de competent aş fi la Agricultură, de exemplu, la Medicină, sau mai ştiu eu pe unde. Să zicem aşa, într-o zonă industrială, nu aş avea probleme. Sincer, acum nu mă pot pronunţa. Nici nu ştiu, am înţeles că sunt 27 de locuri eliberate la nivel de guvern, nici nu ştiu care ar fi ministerele care au eliberat posturi. Nu am o problemă, oriunde, şi Fonduri Europene, şi Dezvoltare, şi Economie, şi Comunicaţii. Care-i treaba? Te duci, ai un job, ai o responsabilitate, ai o activitate, îţi faci treaba. Aşa e bine, aşa este corect, aşa trebuie să fie”, a fost declarația lui Bebe Ionică.

În schimb, Pasti, în prezent, consilierul personal al lui Cosmin Popescu, președintele Consiliului Județean, spune că este și pregătit să facă față unei astfel de funcții: „Eu m-am şi pregătit, am studiat cu ce se ocupă ministerul, care sunt direcţiile, care e strategia naţională. Chiar am nişte gândiri, pentru că inclusiv parcurile industriale sunt o posibilitate extraordinară de dezvoltare şi au generat în România mii de locuri de muncă”.

Lasa un comentariu