Ciprian Florescu, posibil candidat în lupta cu Romanescu pentru cârma Primăriei Municipiului Târgu Jiu. Romanescu contraatacă!

 Prefectul de Gorj, Ciprian Florescu, nu exclude intrarea sa în lupta pentru Primăria Târgu Jiu. Conform sondajului demarat de către Partidul Social Democrat, Florescu se numără printre favoriți, în ceea ce privește ocuparea scaunului de primar.  Deși actualul prefect a declarat că nu există o certitudine cu privire la candidatura sa pentru alegerile locale din 2020, acesta recunoaște că a fost de acord cu introducerea sa în sondajul PSD.

  ” Mi-am dat acordul, am fost contactat în momentul în care s-a pregătit acest studiu de piață, în ceea ce privește potențiali candidați la funcția de primar al  Municipiului Târgu Jiu. Mi-am dat acordul pentru a fi inclus în acest sondaj, în această cercetare sociologică, însă de la a fi inclus într-un sondaj, până la o candidatură certă este un drum foarte lung. Este adevărat că am avut și discuții cu liderii Partidului Social Democrat, pe marginea unei posibile candidaturi. (..) În ceea ce mă privește, (..) astăzi, pot să vă spun că poziția mea se nuanțează puțin, în sensul în care există posibilitatea, ca în 2020 să particip la alegerile locale (..) și să candidez pentru o funcție”, a afirmat Ciprian Florescu.

 Prefectul de Gorj a fost influențat și de susținerea cetățenilor, care l-au determinat să renunțe la negațiile vehemente în ceea ce privește intrarea sa în lupta pentru șefia Primăriei Municipiului Târgu Jiu. Foștii săi colegii din Partidul Social Democrat au avut și ei un rol important în hotărârile prefectului. Florescu s-a declarat onorat de încrederea acestora în forțele sale, fapt care i-a schimbat perspectiva din care privea alegerile locale din 2020.

Romanescu nu rămâne pasive în urma declarațiilor lui Florescu și își susține invincibilitatea. Conform spuselor actualului primar, lupta va fi crâncenă,dar nu are dubii că nu va ieși victorios.

” E clar că va fi o luptă extrem de strânsă, pe care o voi câștiga, acesta este un lucru cert. Este foarte bine că își manifestă această dorință, pentru că își manifestă încă o dată apartenența la Partidul Social Democrat, de care nu s-a despărțit niciodată (..) Fiecare își stabilește soarta în viața politică”, a comentat  Romanescu, despre posibila candidatură a prefectului.

Edilul Marcel Romanescu, amenință cu dezvăluiri în ceea ce privește relațiile interinstituționale, unde colaborarea cu Prefectul de Gorj nu ar fi dat roade. Primarul promite să arunce în lupta politică orice destăinuire, cu privire la prejudiciile  aduse cetățenilor de către Florescu, de-a lungul timpului, pentru a-l învinge. Deși conflictele dintre Romanescu și Adrian Tudor, încă ard mocnit, încă un subiect cu iz de scandal a căzut pe umerii edilului. Se anunță vremuri tulburi între actualul primar și cel care ar putea să îi fure scaunul. 

Lasa un comentariu