Claudiu Manta, nou atac la adresa PNL Gorj!

Discuțiile din ultimele zile și faptul că liberalii au făcut publice rezultatele unui sondaj intern i-au adus pe social democrați într-un punct în care pare să nu mai reziste și să ia foc.

Drept dovadă sunt ultimele declarații făcute de aceștia în spațiul public, mesajele lor fiind tăioase și pline de duritate.

Ultimul sondaj realizat, intern, de liberali evidențiază faptul că la Gorj există o intenție de vot după cum urmează: PSD – 34,4%, PNL- 27,6%, AUR- 18%, USR -7,7% și SOS România- 5,4% .

Cu toate acestea deputatul Claudiu Manta spune că sondajul nu ar fi unul credibil deoarece nu este făcut de o firmă de sondare.

“Pe cine mai poate minți un sondaj?

Am văzut într-o zonă a spațiului public, o informație livrată presei, pe surse, care nu este altceva, decât un fakenews marca PNL.

Un așa-zis sondaj, „evadat” din sertarele șefilor liberali, prezintă o intenție de vot, dintr-un scenariu de film sau dintr-un vis, al unui neîmplinit om politic.

  • Dau doar câteva argumente, care demonstrează proasta regie a celor care au vrut să se folosească de ideea de sondaj:
  • nu este asumat de un institut de profil (șefii PNL Gorj au declarat presei că e realizat de partid, dar partidul nu este casă de sondare);
  • deși „sursele” din PNL au livrat presei inclusiv grafice din așa-zisul studiu, au ascuns datele elementare, pe care mass-media este obligată să le prezinte, când mediatizează rezultatele unui sondaj: eșantionul, perioada în care a fost realizat.

Domnule Iordache, cu sondajul ăsta vreți să mințiți electoratul sau puținii membrii care v-au mai rămas în partid?”

Lasa un comentariu