Clubul Sportiv Municipal Târgu Jiu și LPS au început o colaborare

Liviu Andrieș și Claudiu Alionescu vor îndruma cele două noi echipe formate pentru noul sezon de către Clubul Sportiv Municipal Târgu Jiu. După alcătuirea unei echipe profesioniste de handbal feminin, dar și a echipei de baschet masculin, primarul municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu, dorește ca sala sporturilor să găzduiască și meciuri de volei. CSM speră ca în viitor să beneficieze de un buget mai mare, fiind posibil ca unul dintre sponsori să fie chiar Complexul Energetic Oltenia. Liceul cu Program Sportiv din Târgu Jiu a început o colaborare cu Clubul Sportiv Municipal, au făcut pace în speranța că astfel se va obține performanță.

”Protocolul prevede faptul că noi ne putem împrumuta jucători ca să facem o echipă competitivă în Campionatul Național. Nu puteam să concurăm unii cu alții, nu e corect, nu poți să faci performanță așa. Am și încheiat un contract cu activitate sportivă și cu antrenorul Liviu Andrieș care are vechi state în Liga Națională. Acesta se  ocupă de activitatea cu divizia A fete”, a transmis Dan Ilieș, expert sportiv CSM Târgu Jiu.

Andrei Enache, Adrian Eremia și Valentin Popescu, foști jucători ai Energia Târgu Jiu, se vor ocupa de pregătirea a mai mult de 60 de copii care au fost selecționați. Echipa de handbal și-a început activitatea în luna iulie.

Lasa un comentariu