„Considerăm că este timpul să plecați acasă sau la pușcărie”

Așa cum a anunțat în urmă cu câteva zile, pe 17 august Partidul Social Democrat va depune moțiunea de cenzură. Anunțul a fost făcut astăzi de liderul interimar PSD, Marcel Ciolacu.

„S-a umplut paharul! PSD nu va permite ca România să se scufunde în incompetența și hoția patronată de Guvernul pe care îl conduceți! Pe 17 august, Partidul Social Democrat, va depune moțiune de cenzură. Considerăm că este timpul să plecați acasă sau la pușcărie, în funcție de faptele fiecăruia”, a declarat Marcel Ciolacu.

Acuzațiile aduse actualului Guvern sunt legate de proasta gestionare a situației create de pandemia cu COVID 19, de proasta pregătire pentru începera noului an școlar și mai ales de faptul că în această perioadă s-au „sifonat bani publici pentru interesele PNL”.

„Ar trebui să vă crape obrazul de rușine! Ați vămuit sănătatea fiecărui român! Ca să aveți bani pentru partid și pentru propriile buzunare! Un prejudiciu de peste 650 de milioane de lei. Peste 800 de nereguli constatate de Curtea de Conturi. Doar în starea de urgență. Dumnezeu știe ce a mai fost după….Asta este România condusă de dumneavoastră! Oțară vlăguită de resurse, cu o economie pusă pe butuci, dar cu un PNL țopăind de nerăbdare să facă alegeri! De asta vreți alegeri cu orice preț?! Pentru că știți că orice amânare va duce la pierderea puterii! Și, odată cu pierderea puterii, țtiți că vă veți pierde și libertatea”, a mai spus Ciolacu.

Lasa un comentariu