“Consiliul Județean Gorj investește în sănătate!”

“Consiliul Județean Gorj investește în sănătate!” Este anunțul făcut de Anca Bordușanu, consilierul județean PSD Gorj, care transmite că a susținut aprobarea indicatorilor tehnico-economici pentru un proiect important în domeniul sănătății, fiind vorba despre un proiect care vizează „Reabilitarea, modernizarea și extinderea blocului operator pentru secțiile ORL și Oftalmologie” din cadrul Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu.

“Valoarea totală a acestor lucrări se ridică la 2.724.044,59 lei, inclusiv T.V.A și estimăm că vor fi finalizate în 4 luni. Această investiție este esențială pentru a crea condiții optime în blocul operator al secțiilor ORL și Oftalmologie, care nu a beneficiat de reabilitare în ultimii ani.

Cu sprijinul președintelui Consiliului Județean Gorj, echipa de consilieri județeani și Partidul Social Democrat Gorj, ne angajăm să continuăm investițiile în sectorul sănătății.

Acest efort comun va contribui la îmbunătățirea sistemului medical din județul nostru, asigurând servicii de calitate pentru comunitatea noastră.”, transmite aceasta pe pagina sa de socializare.

Lasa un comentariu