Cosmin Popescu: ” S-au reluat lucrările la cele cinci drumuri județene! ”

Cosmin Popescu, președintele Consiliului Județean Gorj, a declarat că au fost reluate lucrările la cele cinci drumuri județene. Este vorba despre DJ 673 (Slivilești-Șiacu-Bolboși-Igirosu-Borăscu-Calaparu-Turceni-Broșteni, până în DN 66), DJ 674 (Vlăduleni-Urdari-Turceni-Ionești-limită jud. Mehedinți), DJ 675B (Câmpu Mare-Albeni-Călugăreasa-Prigoria-Zorlești-Alimpești, până în DJ675C), DJ 675C (Târgu Logreşti-Bustuchin-Roşia de Amaradia-Alimpeşti-Ciupercenii de Olteţ, până în DN 67) și DJ 672E (Cornești-Stolojani-Câmpofeni-Arcani-Sănătești și Runcu).
Acestea sunt doar câteva dintre investițiile în infrastructura rutieră demarate încă din primăvară, la nivelul județului Gorj.

Acesta a declarat că își dorește să le ofere gorjenilor o infrastructură de drumuri județene la un standard calitativ cât mai ridicat.
” Suntem în grafic, așa cum știți, și în perioada pandemiei s-a lucrat, într-un ritm mai scăzut, dar suntem în grafic cu toate contractele, atât cu cele din bugetul național, cât și cu cele din bugetul local. Sperăm ca la cele cinci șantiere pe care le avem deschise în acest moment, constructorii să realizeze lucrările așa cum au promis și să respecte toate termenele contractuale. Toate lucrările sunt în grafic. Acum se lucrează la marea majoritate la accesul de proprietăți și rigole de scurgere. Toate lucrările au termen final de execuție în primăvara anului viitor. ”, a declarat președintele Consiliului Județean Gorj, Cosmin Popescu.

Lasa un comentariu