Crețan revoltat! Ce îi solicită lui Cosmin Popescu privind FTJ

Constantin Crețan, liderul sindical FNM este revoltat cu privire la dezbaterea care a avut loc la Instituția Prefectului Gorj în urmă cu o lună. A avut loc o discuție cu mediul de afaceri, politic și instituțional pe primul ghid de apeluri de proiecte pe Fondul de Tranziție Justă. Au participat circa 100 de persoane, mai puțin Consiliul Județean Gorj, instituție care gestionează programul, dar care a declinat invitația. 

Ideea este că a fost creat un val de reacții după ce întâlnirea a fost organizată de Iulian Popescu și Ion Iordache, senatorul PNL Gorj, pentru că multe persoane spuneau nu este în atribuția lor și că cei care trebuie să se ocupe de FTJ sunt strict cei din CJ. Același lucru l-a declarat în cadrul unei emisiuni și Constantin Crețan, liderul FNM.

“Eu am avut o relație foarte bună cu Consiliul Județean Gorj 

Solicităm Domului președinte să introducă aceste criterii: 

Firmele care au căpușat sau firmele care au anumite litigii de natură penală în relațiile comerciale pe care le au avut de a lungul anilor nu beneficieze de aceste sume 

Trebuie introduse niște criterii 

De ce nu putem avantaja niște firme ale unor tineri care vor facă ceva, creeze niște locuri de muncă și oportunități?!

(…)Nu este atributul domnului Iordache și a prefectului invite firmele pentru a repartiza fonduri pentru afaceri etc

De asta se ocupă strict CJ.

Eu cred în corectitudinea lui Cosmin Popescu pentru a repartiza aceste fonduri corect.

Prefectul județului Gorj nu și face datoria de prefect și cu Dl Iordache convoace întâlniri numai cu firmele lor de casă pt a accesa aceste fonduri.

(…)Aceste fonduri se vor consumă din nou pe criterii politice.

Prefectul județului Gorj a încercat ia din atribuțiile președintelui Consiliului Județean Gorj și el, împreună cu Dl Iordache se ocupe de aceste fonduri.

Au fost prezente firmele convocate de către ei”, a declarat pentru SUD FM.

Lasa un comentariu