Cu sau fără restricții de Paște pentru gorjeni

Rata de infectare cu coronavirus scade de la o zi la alta în județul Gorj și asta este un rezultat îmbucurător care ar putea permite gorjenilor să-și petreacă Sărbătorile Pascale, alături de familie fără prea multe restricții.

După cum putem observa, raportările transmise de DSP Gorj evidențiază faptul că nicio localitate din județ nu se află în scenariul roșu., municipiile Târgu Jiu și Motru, dar și alte zeci de localități din Gorj aflându-se în scenariul verde.

Prefectul de Gorj, Corneliu Răducan Morega, spune că acest lucru se datorează unei bune campanii de vaccinare,  indicele de infectare fiind, în prezent, sub 1 la mia de locuitori. ”Până acum nu avem nicio localitate în scenariul roșu, iar la nivelul județului Gorj incidența a scăzut sub 1 la mia de locuitori, ceea ce ne plasează între județe fruntașe pe țară. Le mulțumesc tuturor celor implicați în procesul de vaccinare. Îi sfătuiesc pe toți gorjenii să se vaccineze. Sărbătorile Pascale ar putea să ne prindă în scenariul verde”, a spus prefectul de Gorj.

 

Lasa un comentariu