Deputatul Victor Ponta a făcut show în Parlament: „Vreau să vă urez succes, la fel cum vă urează și domnul Liviu Dragnea”.

 

Fostul premier Victor Ponta, în prezent deputat, a făcut show în Parlament, la votul de învestitură al Guvernului. Victor Ponta a spus că aceasta este ceremonia de învestitură trimestrială a unui Guvern PSD și i-a urat Vioricăi Dăncilă să aibă parte de succesul pe care Liviu Dragnea l-a urat fiecărui premier PSD.

După momentul de stand-up la care ați participat mai devreme (vorbise Traian Băsescu anterior n.r.), aș vrea să vă mulțumesc și eu că parcipăm împreună la învestirea semestrială a Guvernului Dăncilă.  Domnul Dragnea le-a urat succes și domnului Cioloș, și domnului Grindeanu, și domnului Tudose, până și mie mi-a urat succes, la fel cum astăzi îi urează succes doamnei Viorica Dăncilă. Noi, cei de la grupul independenților suntem considerați deviaționiști. Și eu, și colegii de la PRU suntem deviaționiști pentru că am rămas la același program de guvenare pe care l-am prezentat oamenilor în campania electorală din 2016, dar între timp s-a schimbat programul. La fel ca Paul pe drumul Damascului vrem să sprijinim Guvernul pentru a reveni la Codul Fiscal din 2015, pe care domnul Teodorovici l-a creat, domnul Vâlcov l-a violat și acum domnul Teodorovici îl va face la loc”, a declarat Victor Ponta.

Victor Ponta a încheiat apoteotic: „Vreau să vă urez succes, la fel cum vă urează și domnul Liviu Dragnea”.

Lasa un comentariu