Direcția de Sănătate Publică Gorj: 744 persoane confirmate cu COVID-19 (până în momentul de față), din care: 383 persoane sunt vindecate și externate, iar 25 persoane au decedat.

În buletinul informativ dat publicității de Direcția de Sănătate Publică Gorj astăzi la ora 14:00, situația epidemiologică la nivelul județului Gorj se prezintă în felul următor:

  • nu mai există persoane în carantină instituționalizată;
  • 455 persoane în carantină la domiciliu/locația declarată (procedură reglementată de Legea nr.136/2020);
  • 744 persoane confirmate cu COVID-19 (până în momentul de față), din care: 383 persoane sunt vindecate și externate, iar 25 persoane au decedat.

De la ultima informare transmisă de Direcția de Sănătate Publică Gorj, a mai fost înregistrat încă un deces. Este vorba despre o femeie în vârstă de 74 ani care avea și alte afecțiuni medicale: insuficiență cardiacă, diabet zaharat tip II, sechele AVC (accident vascular cerebral) și obezitate.  

De la începutul pandemiei, la nivelul județului Gorj, s-au prelevat 6536 teste, din care 124 sunt în așteptare.

De la ultima informare transmisă de Direcția de Sănătate Publică Gorj, au fost înregistrate alte 33 noi cazuri de îmbolnăvire, testele fiind efectuate în cadrul laboratoarelor de stat, din Gorj și din țară.

Lasa un comentariu