Directorul Artego, mesaj pentru instituțiile publice: Nu suntem băgați în seamă! Dăm zeci de miliarde de lei la Primărie!

Directorul Artego, Viorel David, a avut un mesaj destul de tăios la adresa instituțiilor publice din Târgu Jiu. David susține că societatea pe care o conduce aduce bani frumoși la bugetul local în fiecare an. În ciuda acestui lucru, nu este băgat în seamă.

Artego dă zeci de miliarde de lei la Primărie. Îi dă primăriei. Munca mea de noaptea, de duminica, de sărbători, se duce la primărie. Eu muncesc să fac profit. Nimeni n-a venit să-mi spună: «Salut, Artego!» Care este relaţia cu instituţiile care produc? Niciuna! «Mă, prietene, dai zeci de miliarde de lei în fiecare an, nu vrei să-ţi îmbunătăţesc ceva, o conductă, ceva?» Nu! Nu există această înclinaţie. Domnul primar e mai proaspăt acum. Nu vreau să fiu înţeles greşit acum. Păi, fac o comparaţie. Când mă duc la o bancă, mă duce la directorul general al băncii pentru că eşti relaţie foarte importantă. Dacă n-aş da eu 30 de miliarde de lei (n.r. lei vechi) la primărie, n-ar fi probleme la bugetul primăriei? De ce nu suntem băgaţi în seamă? Asta o spun din egoism„, a declarat Viorel David.

Lasa un comentariu