Doru Vișan nu își dă demisia de la Ministerul Energiei, deși a rămas fără atribuțiile în domeniul minier

Secretarul de stat în Mnisterul Energiei, Doru Vișan, a fost lăsat pe dinafara mineritului. Vișan se ocupa până săptămâna aceasta de domeniul minerit în cadrul Ministerlui Energiei. Atribuțiile sale pe secțiunea respectivă au fost luate de ministrul Anton Anton și oferite lui Marius Dumitrașcu, de la ALDE, proaspăt secretar de stat și originar din Gorj.

Cu toate că a părut că este dezamăgit de situație, Doru Vișan a precizat că ministrul poate să rotească atribuțiile între secretarii de stat, fără nicio problemă și că a fost decizia șefului Ministerului Energiei. Doru Vișan se va ocupa de acum încolo de dezvoltarea sistemului energetic, de domeniul nuclear, uraniu, de coordonarea politicilor energetice și de relația cu sindicatele.

Secretarul de stat, originar și el din Gorj, a declarat că respectă opțiunea ministrului și nu s-a pus problema unei demisii din Ministerul Energiei.

Lasa un comentariu

One thought on “Doru Vișan nu își dă demisia de la Ministerul Energiei, deși a rămas fără atribuțiile în domeniul minier

Comments are closed.