Dumitru Pârvulescu ( F.N.M.E.): Am crezut ca avem de-a face cu o farsa

În data de 02.07.2019, Federația Națională Mine Energie a trimis o adresă către Ministerul Energiei în atenția ministrului Anton Anton.

Dumitru Pîrvulescu cere ministrului Anton Anton să decidă cu celeritate TOATE schimbările pe care le face în această perioadă.

Dumitru Pârvulescu atrage atenția ministerului că dacă nu primește răspuns adreselor înaintate, vor ajunge chiar până la ușa ministerului alături de cei 5000 de salariați angajați ai Complexului Energetic Oltenia.

 „ Stimate domnule ministru,

Federatia  Nationala Mine Energie, federatie sindicala  reprezentativa la nivelul sectoarelor de activitate “Energie, petrol si gaze si minerit energetic” si “Industria extractiva”, care reuneste sindicate din Societatea Complexul Energetic Oltenia SA, Societatea Complexul  Energetic Hunedoara SA, Societatea Nuclearelectrica SA, Societatea Hidroserv SA, Societatea Nationala a Uraniului SA, Compania Nationala a Sarii SA, Societatea CUPRU MIN SA Abrud, organizatie sindicala care reprezinta la  nivelul Complexului Energetic Oltenia un număr de aproximativ 5000 salariați, va rugam prin prezenta a analiza solicitarea noastră de a decide cu celeritate TOATE schimbarile pe care dumneavoastra și ministerul le gestionati in aceasta perioada.

Nu este de datoria noastră in a interveni in deciziile dumneavoastra, însă când vedem situația prin care trece Complexul Energetic Oltenia in aceasta perioada , consideram ca toate aceste mutări de persoane nu pot decât sa modifice atmosfera de echilibru din cadrul societatii. 

Când am văzut propunerile făcute de ministerul condus de dumneavoastra, in prima faza am crezut ca avem de-a face cu o farsa! Însă, când am văzut ca este o realitate am considerat ca este  normal sa venim in atenția dumneavoastra cu rugămintea de a stopa toate acțiunile pe care unii politicieni locali din judetul Gorj, cu ajutorul dumneavoastra, le întreprind la adresa companiei noastre cât și a conducătorilor existenți.

In loc sa ne focusam pe rezolvarea problemelor actuale legate de compania noastră , probleme pe care le consideram “urgente zero”, noi stam și ne gândim dacă cei numiți de dumneavoastra in a prelua destinele companiei vor fi in stare sa gestioneze in acest timp foarte scurt situația actuala.

Aflam ca pe lângă schimbarea directoratului dorința și misiunea principala a noului Consiliu de Supraveghere este de promovare a unor persoane ce de-a lungul anilor au adus prejudicii nu numai de imagine acestei companii. Va atragem atenția ca vom reacționa imediat ce vom vedea ca aceste persoane au alte interese decât interesele companiei. 

Ne manifestam nemultumirea si ingrijorarea de retragerea responsabilităților domnului Visan . Faptul ca un profesionist ca dansul va fi înlocuit de o persoana care nu are nimic in comun cu complexitatea Sistemului Energetic National, ne gândim ca premeditati și dumneavoastra o intrare in insolventa a companiei noastre. 

Nu este atributul nostru in a evalua activitatea celor ce conduc acest complex, însă suntem interesati ca societatea sa fie condusa de oameni competenti, profesionisti si specialisti in domeniile de activitate de minerit si energie, pentru ca angajații noștri sa aibă o siguranța a locului de munca.

In încheiere va mulțumim pentru timpul alocat citirii acestui mesaj și va rugam ca in limita timpului dumneavoastra sa ne primiți intr-o audiență in care sa putem sa va prezentam realitatea Complexului Energetic  Oltenia, cât și nevoia de ajutor din partea ministerului condus de dumneavoastra. 

Suntem siguri ca prin tot ceea ce veți face in aceasta perioada veți asigura liniștea atât de necesară îndeplinirii obiectivelor imediate ale societății pentru care muncim. Așteptările noastre sunt mari, exact la nivelul așteptărilor pe care dumneavoastra le aveți de la noi. „

Lasa un comentariu