Este sigur că va câștiga CJ Gorj!

Este sigur că va câștiga CJ Gorj! Deputatul Mihai Weber spune că nu există niciun risc ca PSD să piardă șefia județului, în alegerile locale din 9 iunie. 

Weber este convins că Partidul Social Democrat va obține și “un scor foarte bun” la scrutinul din această vară.

„Fiecare își face propria strategie și are anumite crezuri bazate pe anumite măsurători, pe anumite discuții, dar eu vă spun cu toată tăria și cu toată sinceritatea că nu există niciun fel de gând de a nu câștiga și nu a câștiga cu majoritate Consiliul Județean, președinția Consiliul Județean, majoritatea în Consiliul Județean, așa cum am avut-o și în acest mandat, având un scor foarte bun luat, având președinte de consiliu județean. Veți vedea că și scorul pe care-l vom obține, acum, va fi unul foarte bun, pentru că mă bazez exact pe reacția, pe discuțiile pe care le-am avut cu fiecare locuitor în localitățile pe care am reușit, în această perioadă, să le parcurgem. Și, de la firul ierbii, informația este cât se poate de clară, oamenii au încredere, au văzut că preocuparea noastră este principală pentru a dezvolta fiecare localitate în parte. Deci, din punctul meu de vedere, nu există niciun risc de a pierde”, spune deputatul.

 De asemenea, acesta este convins că PSD va obține și un număr mai mare de primării decât cel pe care l-a avut, după alegerile locale din 2020.

“Vă spun că și numărul de primării pe care PSD îl va avea în Gorj este mult mai mare față de anul 2020. N-aș vrea să avansez un procent. Eu știu care este targetul pe care l-am transmis, dar asta ține de strategia noastră, a fiecărei localități, în parte, dar gândiți-vă că mai mult de 80% din primăriile din județul Gorj sunt primari și și-au depus candidatura primari din partea PSD. Cred că este suficient pentru a trage o concluzie. Oricum, dacă avansez un scor, cu siguranță, va depăși, să fiu extrem de modest, dar plecăm de la cel puțin 45% pe județ și, când spun asta, nici nu mă gândesc să fie 4 în față, ci să fie cu 5 în față, dar haideți să fie o surpriză după 9 iunie”, a adăugat Mihai Weber. 

Lasa un comentariu