Felicitări Cristian Toader Pasti!

Cu ceva timp în urmă, am scris un scurt material în care l-am apostrofat pe consilierul local Cristian Toader Pasti.

Sigur, om de o ținută morală impecabilă, om cu experiență acumulată de-a lungul vieții printr-o activitate politică dusă la un alt nivel decât cel de acum, om cu experiență în administrație, a ținut să mă contrazică dând o palmă și chiar o lecție de atitudine , de civilizație, de eleganță celor care conduc astăzi vremelic municipiul Târgu Jiu.

“Aș vrea să-l rog pe dl Primar să nu mai facă niciodată ce-ați făcut data trecută cu noi la teatru, să vă bateți joc de noi. Vă arătăm că astăzi, fără presiune, fără tot felul de interlopi, luăm hotărâri bune pentru Târgu Jiu și am venit (…) să pun umărul la acest proiect serios. ”

Felicitări Cristian Toader Pasti pentru atitudine și discurs!

 

Vă reamintesc că în ultima perioadă, mandatul primarului Marcel Romanescu este pus sub semnul întrebării, ieșind în spatial public implicările și legăturile actualului primar cu lumea interlopă și oameni certați cu legea, presiunile pe care acesta le face asupra consilierilor locali, prin prezența acestor grupuri la diferite ședințe ale consiliului local, încercând să influențeze prin presiune unele hotărâri precum și favorizarea acestora la banul public prin încredințări directe ale diferitelor lucrări, sunt lucruri care nu rămân nesancționate de opinia publică și consilierii locali. Rămâne ca organele de cercetare abilitate să-și facă datoria așa cum specifică și Cristian Toader Pasti, consilier local:

„ Ceea ce s-a întâmplat la teatru, este de neimaginat într-o țară civilizată ca România și mai mult aș vrea ca organele statului să scoată la lumină toate încrengăturile și nu vreau să vorbesc mai mult de ce s-a întâmplat la teatru. Nu se poate să vă bateți joc de niște oameni care în general v-au sprijinit în activitatea d-voastră. ”

Lasa un comentariu