Gorj: Se fac angajări la mai multe primării

Finalul de an vine cu mai multe angajări la mai multe primării în județul Gorj.

Astfel că, la primăria orașului Rovinari, județul Gorj se organizează concurs pentru ocuparea funcției contractuale de execuție, vacante, de șofer I, studii medii, în cadrul Compartimentului Transport, Parcări.

Sunt necesare studii medii și trei ani vechime, prima probă a concursului fiind pe 22 decembrie.

În Țânțăreni, la primăria din comună se organizează concurs pentru ocuparea funcției contractuale de execuție vacante de asistent medical comunitar, grad debutant, în cadrul Serviciului Asistență Socială – Compartimentul Asistență Medicală Comunitară.

Trebuie să ai studii superioare în domeniul asistenței medicale; certificat de membru și aviz anual eliberat de Ordinul Asistenților Medicali, Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România. Proba scrisă va fi pe 28 decembrie.

Și Primăria comunei Arcani organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuţie, vacante de muncitor necalificat (2 posturi) în cadrul Compartimentului de administrare și întreținere a domeniului public și privat.

Trebuie doar studii generale, prima probă a concursului fiind pe 23 decembrie.

La primăria comunei Dăneşti, se angajează doi muncitori necalificați angajează și se cer următoarele condiții: studii medii, absolvent cu diplomă a școlii profesionale, cursuri de calificare în domeniile: mecanic, electric, electrotehnic, construcții civile; deprinderi și abilități practice în domeniile mecanice, electrice; experiența anterioară în posturi similare constituie avantaj; permis dc conducere categoriile: B, C, E; vechime în muncă – minimum 10 ani.

 Prima probă, cea scrisă, va fi pe 23 decembrie.

Mai multe detalii pot fi văzute accesând link-ul de mai jos: http://posturi.gov.ro/judetul/gorj/

Lasa un comentariu