Greblă își află joi sentința la instanța supremă. După gratii sau achitat definitiv?

Judecătorii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie au stabilit pentru data de joi, 27 iunie, pronunţarea unei soluţii definitive în dosarul lui Toni Greblă, fost senator de Gorj. În primă instanţă, actualul secretar general al Guvernului a fost achitat pentru trafic de influenţă, fals în acte şi coordonarea unui grup infracţional.

Procurorii DNA l-au acuzat în 2015 pe Toni Greblă că, după efectuarea percheziţiilor domiciliare la ferma sa de struţi, fostul judecător al Curţii Constituţionale şi-a continuat activitatea infracţională şi a făcut demersuri de valorificare a foloaselor necuvenite obţinute din infracţiunea de efectuare de operaţiuni financiare ca acte de comerţ incompatibile cu funcţia, ca să obţină pentru el şi pentru altul bani, bunuri sau alte foloase necuvenite.

Este de amintit că Toni Greblă a și fost reținut la un moment dat 24 de ore. A povestit cum a ajuns să fie interceptat inclusiv în baie. Greblă a fost promovat secretar general al Guvernului, când la conducerea PSD se afla Liviu Dragnea.

Lasa un comentariu

One thought on “Greblă își află joi sentința la instanța supremă. După gratii sau achitat definitiv?

Comments are closed.