În sfârșit licitație pentru asfaltarea străzilor de pământ din cartierul Narciselor

Autoritățile din Târgu Jiu organizează în sfârșit o licitație pentru asfaltarea străzilor de pământ din cartierul pentru tineri Narciselor. De ani de zile locuitorii de la casele ridicate în zonă le cer autorităților să modernizeze rețeaua de străzi, însă fără succes. La fiecare ploaie, străduțele dintre case sunt pline de nămol sau sunt acoperite de ape și cu greu se mai poate trece prin zonă.

În ciuda solicitărilor, autoritățile locale au alocat abia acum fonduri pentru a începe lucrări de asfaltare și de amenajare a infrastructurii rutiere, astfel încât apele să poată să fie preluate către canalul de scurgere din cartier.

Modernizarea străzilor din cartierul pentru tineri Narciselor va consuma de la bugetul local suma de peste 2,6 milioane de lei. Licitația pentru încredințarea contractului va avea loc pe 27 septembrie. Dacă nu vor fi probleme legate de organizarea acestei licitații, respectiv lipsă oferte sau contestații, lucrările ar putea fi demarate către finalul lunii octombrie. Cel puțin teoretic, ar fi timp ca străduțele să fie asfaltate și locuitorii să nu mai intre în sezonul ploios sau în iarnă tot cu drumuri de pământ.

Lasa un comentariu