Ion Stamatoiu, un primar implicat

Zeci de obiective au prins contur în cei patru ani de mandat ai primarului localității Scoarța, Ion Stamatoiu, care au făcut din comună una dintre cele mai dezvoltate din județul Gorj. Aceste realizări reprezintă cea mai importantă recomandare pentru încă un mandat în fruntea comunei a candidatului PSD la Primăria Scoarța. Printre cele mai importante realizări ale primarului  se numără modernizarea drumurilor, modernizarea și dotarea obiectivelor culturale și unităților de învățământ din comună, modernizarea dispensarului uman, dar și investițiile făcute pentru reducerea cheltuielilor din bugetul comunei, cum ar fi modernizarea iluminatului public stradal prin localitate. Copiii au reprezentat întotdeauna o prioritate pentru primarul Ion Stamatoiu, de aceea au fost alocate fonduri speciale cu diferite ocazii.

În ceea ce privete proiectele de viitor, Ion Stamatoiu își propune ca pe lângă continuarea unor proiecte la care se lucrează în prezent, să aducă locuitorilor din Scoarța  gazele naturale în comună. Este un proiect îndrăzneț, dar care trebuie realizat. În ceea ce privește învestițiile în infrastructura de apă și canal, o parte trebuie continuate, conductele sunt învechite și trebuie schimbate. Aceasta este și ambiția primarului Ion Stamatoiu, aceea de a introduce rețele noi de apă și canal prin comună.

Urgentarea eliberării  titlurilor de proprietate este un alt obiectiv al primarului, avâd în vedere că de-a lungul timpului oamenii au fost vitregiți din acest punct de vedere.

Aseazarea geografică reprezintă un mare avantaj pentru comunitate. Faptul că este străbătută de un drum național, Scoarța poate reprezenta o variantă pentru investitorii interesați de județul Gorj. Accesul către comună este usor, pe un drum modern și sigur. Astfel, Ion Stamatoiu își propune ca pe viitor, localitatea să devină mult mai vizibilă pentru investitorii interesați  să creeze locuri de muncă la nivelul județului.

În total, Ion Stamatoiu și-a propus realizarea a nu mai puțin de 23 de obiective pentru următorii patru ani.

Material comandat de Partidul Social Democrat –Organizația Județeană Gorj. Executat de IPRESSMEDIA SRL,  portal:www.bizmagazin.ro. COD mandatar financiar coordonator: 21200019
Lasa un comentariu