”Lucrurile nu mai pot continua așa la CEO!”

Vor depune moțiune simplă împotriva ministrului Energiei. Este vorba despre Partidul Social-Democrat care a luat această decizie pentru că deja nu mai suportă situația în care se află Complexul Energetic Oltenia, susține deputatul Claudiu Manta, într-un interviu acordat pentru Radio Infinit.“Lucrurile nu mai pot continua așa la Complexul Energetic Oltenia”, a spus deputatul PSD Gorj.

Acesta susține că societatea din Gorj nu ar avea pierderi dacă nu ar fi acea povară privind certificatele de carbon, astfel că nu se justifică refuzul ministerului de a aviza un buget care să prevadă creșteri salariale. “Mi se pare culmea tupeului din partea ministrului să certe CEO că nu a achiziționat certificatele din timp și a așteptat să ajungă la 47 de euro, când banii au fost alocați cu două-trei săptămâni înainte de termenul limită”, a mai spus Claudiu Manta.

Claudiu Manta, deputatul PSD le-a cerut partidelor aflate la putere să pună pe ordinea de zi, la Camera Deputaților, proiectul de lege privind reducerea vârstei de pensionare în minerit și energie, pentru care au protestat salariații CE Oltenia în ultimele 14 săptămâni.

 

Lasa un comentariu