“Mama Omida” din PNL, candidează la CJ sau cum să-ți „comanzi” peste 2,5 milioane de euro azi, să le primești peste o lună…..

Începutul campaniei electorale bate la ușă. Oficial, aceasta va începe pe data de 28 august, atunci când fiecare candidat va avea libertatea de a se promova, de a-și promova programul electoral sau de a se întâlni cu electoratul ( sub ce formă, rămâne de văzut )

Există trădări din toate părțile, astfel că asistăm în aceste zile la mutări ale primarilor de la un partid la altul, în funcție de promisiunile pe care liderii de partid le fac. Promisiuni care s-au făcut și în trecut, promisiuni care se fac și astăzi. Auzim tot mai des de bani pentru infrastructură, școli, sănătate, învățământ dar cel mai recent exemplu care ne arată câți bani are vistieria țării este rectificarea bugetară. Minciuni electorale la care unii primari “pun botul”, cum se zice în popor iar alții încă stau și se gândesc. Și mai este un motiv pentru care unii primari migrază: presiunea, presiunea pusă, tot de liderii partidelor ( acesta este un subiect pe care-l vom dezvolta ulterior ).

Important în acest an electoral este și Consiliul Județean, motiv pentru care fiecare partid și-a aruncat în luptă candidați, care mai de care.

„Mama Omida” din PNL, candidează la C.J.

Un candidat interesant este Iulian-Vasile Popescu, propunerea PNL Gorj pentru fotoliul de Președinte al Consiliului Județean Gorj. Om aruncat de către PNL Gorj în această luptă electorală, personaj despre care președintele PNL Gorj spune că nu a mai făcut politică și vine din lumea business-ului. Da, este adevărat din business a fost promovat atunci când a venit la guvernare PNL–ul și în Consiliul de Supraveghere de la Complexul Energetic Oltenia. Un adevărat om de afaceri cu un CV în lumea business-ului demn de invidiat.

Acest lucru ne-a atras atenția și ne-am aplecat mai amănunțit asupra persoanei Iulian-Vasile Popescu.

Cum să-ți „comanzi” peste 2,5 milioane de euro azi, să le primești peste o lună…..

Am descoperit lucruri interesante doar la o aruncătură de privire și de aceea noi o să-l numim “Mama Omida” și asta datorită faptului că omul Iulian-Vasile Popescu este un adevărat profet. Și explicăm.

În declarația de interese postată pe site-ul Complexului Energetic Oltenia la data de 03.06.2020 cu numărul 76, completată de candidatul PNL la funcția de Președinte al Consiliului Județean Gorj, apare un lucru extraordinar. Se pare că Iulian-Vasile Popescu a avut o premoniție și a știut că în data de 04.07.2020,firma sa, SC SOFTTEHNICA SRL, va semna un contract cu Autoritatea pentru Digitalizarea  României, o „finanțare nerambursabilă pentru proiectul HOLOTRAIN – platforma inovatoare de training în realitatea augmentata asistat de holograme fotorealistice interactive”, finanțare în valoare de 13.128.412,44 ron ( adică fix 2.714.837,75 euro ).

Peste 2,5 milioane de euro și-a „comandat” candidatul Iulian-Vasile Popescu în data de 02 iunie 2020. Și i-a avut în data de 04 iulie 2020. Un contract „comandat” în perioada de stare de alertă a României. Da, un adevărat om de business care are o PREMONIȚIE că va semna un contract de peste 2, 5 milioane de euro peste o lună, în perioada de stare de alertă a României.

Cam așa arată profilul de candidat pe care PNL-ul îl propune la Gorj. Un simplu om de afaceri, care a derulat proiecte finanțate, cel puțin unul dintre ele bănuim că și l-a „comandat” cu cel puțin o lună înainte, să fie liniștit în perioada grea de pandemie pe care România o străbate, pe care românii o depășesc greu.

Mai mult, mediul de afaceri din România este greu încercat în aceste momente, sufocat de controale peste controale și cum nu toți oamenii de afaceri pot să-și „comande” vreo 2,5 milioane de euro așa, peste o lună, două, ne gândim ce se va întâmpla atunci când la șefia unor instituții publice vor ajunge astfel de oameni de afaceri.

Aceasta este România pitoreacă, România în care-ți comanzi milionul de euro azi și-ți vine mâine, printr-o finanțare nerambursabilă, desigur. A nu, nu despre noi este vorba, despre oamenii de rând, este despre ei, despre cei care împart. Noi….cu greutățile pe care le duce românașul neaoș.

Să votăm, zic. Pe 27 septembrie 2020!

Lasa un comentariu