Masca de protecție trebuie purtată și în mașina personală!

„ Masca de protecție trebuie purtată în mașina personală! ”  Este declarația făcută de Raed Arafat, șeful DSU care a precizat că în momentul în care luăm în mașină un vecin sau un prieten este obligatorie purtarea măștii de protecție.

„Dacă iei vecinul cu tine sau dacă iei pe cineva cu care nu stai de regulă în același loc, în apartament, în casă, în mașină trebuie purtată mască. Asta întotdeauna să fie înțeles, și în mașină trebuie purtată masca, dacă persoanele din mașină nu sunt întotdeauna împreună și chiar lăsate geamurile un pic deschise pentru aerisire, este un lucru care este bine să se obișnuiască cu el lumea, dacă în mașină sunt pasageri care nu stau împreună de regulă”, a declarat Raed Arafat, la Digi24.

Raed Arafat consideră că în această perioadă trebuie evitate plimbările cu taxiul.Potrivit acestuia, folosirea autoturismului personal este de preferat.

„Faptul că oamenii au ieșit cu mașinile personale este un lucru bun, pentru că nu aglomerează transportul public în comun, în același timp, normal că asta înregunează circulația, dar de fiecare dată pentru fiecare chestie există un avantaj și un dezavantaj.”, a mai spus Arafat.

Lasa un comentariu