Mesajele emoționante ale actorilor de la Teatrul Elvira Godeanu din Târgu Jiu care au rămas fără contracte prelungite din cauza conducerii! 

De astăzi, 1 noiembrie, actorii Ana Negrescu, Mihai Rădulea și Iulian Marinescu nu vor mai face parte din trupa de actori a teatrului din Târgu Jiu. Decizia a fost luată la nivelul conducerii instituției, contractele de muncă ale acestora nemaifiind prelungite.

De exemplu, Mihai Rădulea și Iulian Marinescu au fost cei mai vocali și admirați actori din cadrul teatrului din Târgu Jiu, în privința pieselor în care au jucat. De exemplu, Mihai Rădulea a jucat în peste 300 de piese, în cei cinci ani și jumătate de activitate la Teatrul Dramatic „Elvira Godeanu“, și a primit si un premiu important după ce în piesa „Cazul Tudor Vladimirescu“a jucat rolul principal.

Acestea sunt mesajele lor în ultima zi petrecută la Teatrul Dramatic Elvira Godeanu din Târgu Jiu.

“5 ani jumătate. Ultima zi aici.

Mulțumesc tuturor care au făcut parte din povestea asta frumoasă. Mulțumesc mult colegilor mei pentru răbdare și încredere.

Mulțumesc mult Brehuta Cosmin pentru șansă.

Mâine e o zi nouă. Să zâmbim și să privim înainte.

Vă mulțumesc tuturor!”, transmite actorul Vlad Rădulea.

“Acum cinci ani am hotărât să vin aici, m-am încăpățânat și mi-am propus să rămân în orașul meu natal. Am făcut un pariu cu mine și cu cei care îmi spuneau să mă îndrept către alte orașe mai mari. Mi-am dorit să contribui la schimbarea în bine a locului în care am crescut, prin munca mea. Aici am întâlnit o echipă de oameni frumoși, mereu cu zâmbetul pe buze. Aici am întâlnit o a doua familie. Astăzi se încheie acest capitol din viața mea. Vă mulțumesc, dragi colegi, pentru fiecare moment petrecut împreună și pentru fiecare spectacol adus în fața publicului. Vă mulțumesc, dragi spectatori, pentru fiecare gând bun, pentru fiecare clipă pe care ați trăit-o alături de noi. Părăsesc această scenă, dar nu și pasiunea mea. Arta învinge!”, transmite actorul Iulian Marinescu.

Lasa un comentariu