Noul sistem de iluminat public a fost pornit într-un cartier din Târgu Jiu! 

Noul sistem de iluminat public a fost pornit într-un cartier din Târgu Jiu! 

Anunțul a fost făcut de Marcel Romanescu, primarul municipiului Târgu Jiu care transmite că in curând va avea loc și reabilitare in totalitate a cartierului Alexandru Vlahuță. 

“Am pornit noul sistem de iluminat public din cartierul Alexandru Vlahuță. Investiția a prevăzut schimbarea stâlpilor și corpurilor de iluminat, dar și modernizarea rețelei de alimentare. 

După finalizarea lucrărilor, urmează reabilitarea cartierului. 

Intervenția a fost precedată de modernizarea iluminatului public în cartierul de tineri de la Preajba și în strada Lotrului și urmează ca, în scurt timp, să intervenim în cartierul Revoluției. 

Așa cum am mai precizat, schimbăm infrastructura de iluminat public în întreg municipiul, după ce am investit, din fonduri europene, 5 milioane de euro pentru rețeaua de pe principalele artere ale orașului și având în implementare încă 2 proiecte, în valoare de 2 milioane de euro, de la Fondul de Mediu.

Scopul este asigurarea unui iluminat modern și reducerea considerabilă a costurilor cu energia electrică.”, a scris acesta pe pagina sa de socializare. 

Lasa un comentariu