Oferă consultații gratuite!

Medicul ortoped Alexandru Ivan, șeful Compartimentului de Ortopedie din cadrul Spitalului Orășenesc Târgu-Cărbunești, va oferi consultații gratuite. Acesta a transmis că face acest lucru din pasiune pentru meseria sa.

„Sunt Dr. Ivan Alexandru, medic primar ortoped și șef de Compartiment în cadrul Spitalului de Urgență Târgu Cărbunești. Cu o pasiune arzătoare pentru medicină și o dăruire deplină pentru a ajuta oamenii să își recâștige mobilitatea și sănătatea, mă dedic cu entuziasm învățării și aplicării celor mai noi tehnici și tratamente în domeniul meu.Mă concentrez în special pe patologia membrului superior, fie ea traumatică sau cronică. Îmi propun să restabilesc funcționalitatea și calitatea vieții pacienților mei după leziuni, traume și alte afecțiuni. Cu o bogată experiență în diagnosticarea și tratamentul acestor probleme, mă dedic să ofer cele mai bune soluții și îngrijiri pacienților mei.

Vă invit să veniți la o consultație gratuită cu bilet de trimitere, în fiecare marți, în ambulatoriul de ortopedie-traumatologie. Aici vă pot oferi evaluări precise și planuri de tratament personalizat. Indiferent dacă vă confruntați cu fracturi, luxații sau alte probleme ale membrului superior, sunt aici pentru a vă ajuta să vă recăpătați sănătatea și mobilitatea.”, a transmis acesta. 

Lasa un comentariu