Pietoni și bicicliști, amendați de polițiștii gorjeni! 

Nu mai puțin de 25 de pietoni și 7 bicicliști au fost amendați de polițiști.

Aceste sancțiuni au venit în urma unor controale care vizează disciplinizarea pietonilor, cât și conștientizarea acestora asupra riscurilor la care se expun, atunci când traversează drumul public prin loc nepermis, polițiștii rutieri au aplicat 25 de sancțiuni contravenționale, fiind purtate și discuții informativ-preventive cu aceștia, pentru a înțelege care sunt consecințele acestei abateri.

“Și bicicliștii au fost vizați de polițiști, sens în care au fost aplicate 7 sancțiuni contravenționale, în urma neregulilor constatate. Totodată, în cazul bicicliștilor care nu aveau asupra lor veste reflectorizante, acestea le-au fost oferite de către polițiști.

Pe lângă echipamentul reflectorizant, polițiștii le-au oferit bicicliștilor flyere cu recomandări preventive, cu privire la circulația pe drumurile publice, explicându-le necesitatea purtării vestei atât la lăsarea întunericului, cât și atunci când condițiile meteo nu sunt favorabile, făcând dificilă vizibilitatea lor în trafic”, au transmis reprezentanții IPJ Gorj.

Lasa un comentariu