Plătește numerar și primești o reducere! Anunțul unui comerciant din Tismana!

Plătește numerar și primești o reducere! Anunțul unui comerciant din Tismana!

Declaratiiile făcute de premierul Marcel Ciolacu  privind propunerea de a plafona plățile în numerar dintre o persoană fizică și o persoană juridică la 5.000 de lei au stârnit un val de reacții negative printre români. Acesta spune că este o măsură pentru combaterea evaziunii fiscale. „Este vorba ca într-un singur loc să nu poți cheltui mai mult de 5.000 de lei că persoană fizică”, a explicat Ciolacu.

Acesta chiar a afirmat că propunerea Guvernului este reducerea treptată a plăților în numerar. „Ne aşteptăm să avem şi impact bugetar suplimentar prin încasarea de venituri la bugetul de stat”, a spus Marcel Boloș.
Pentru că este o măsură destul de dură pentru români, un gorjean care deține un magazin de construcții a transmis un mesaj pe pagina sa de socializare prin care a spus că cei care vor plăti numerar vor primi un discount de 2% pentru orice produs cumpărat!

“Începând de pe data de 03.11.2023 ,la Magazinul nostru de materiale construcții, My Store, din orașul Tismana , celor care vor plăti numerar se va acordă un discount de 2% pt orice produs cumpărat! Vom încerca să renunțăm la orice plata cu cardul ! Decât să dăm 1% la bănci prin plata cu cardul ,mai bine ajutăm oamenii cu un discount dublu, adică 2%.”, transmite comerciantul.

 

 

 

Lasa un comentariu