Platforma de vaccinare anti-COVID se modifică

Platforma de vaccinare anti-COVID se modifică. Astfel că, Comitetul Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva COVID-19 (CNCAV) a luat hotărârea ca un angajator să poată înscrie un număr limitat de angajați într-o zi, iar restul de 75% din locurile disponibile să fie alocate persoanelor vulnerabile.

Noile criterii de eligibilitate au fost actualizate în Platforma de Vaccinare, potrivit modificărilor efectuate miercuri de guvern.

Pentru persoanele înscrise de angajator în platforma de programare la vaccinare, în baza CUI sau CIF, numărul programărilor nu va putea depăși 25% din cele disponibile zilnic, iar cei înscriși se vor autentifica individual pe baza CNP-ului. După atingerea procentului de 25% de locuri ocupate, nu va mai fi posibilă programarea altor angajați în ziua respectivă, iar celelalte locuri vor putea fi ocupate de către persoanele de peste 65 de ani, persoanele cu afecțiuni cronice și cele cu dizabilități, precum și de personalul inclus în etapa I pentru care se continuă programarea și în etapa a II-a.

 

Lasa un comentariu