Plecări din PSD, dacă Marcel Romanescu va fi adus în partid

Se anunță deja plecări din PSD Gorj, dacă șefii partidului vor decide aducerea în organizație a lui Marcel Romanescu. Este vorba de primarul din Târgu Jiu și președinte al PNL Târgu Jiu. Liderul PSD Gorj, Mihai Weber, a lăsat recent să se înțeleagă faptul că ar mai fi o portiță deschisă la partid, dacă în urma sondajelor realizate pentru Târgu Jiu nu va apărea un candidat cu șanse de câștig.

Social-democrații caută, prin sondaj, un potential candidat pentru fotoliul de primar la Târgu Jiu. În cursă ar fi viceprimarii Adrian Tudor și Aurel Popescu. A mai fost vehiculat numele prefectului de Gorj, Ciprian Florescu. Un alt nume care a ieșit la rampă este cel al lui Luis Popa, directorul Serviciului pentru Gestionarea Deșeurilor Gorj.

În cazul în care Marcel Romanescu va deveni candidatul PSD la Primăria Târgu Jiu, cei doi viceprimari social-democrați Aurel Popescu și Adrian Tudor au anunțat că vor părăsi partidul. Cei doi se află în relații foarte proaste cu actualul edil de Târgu Jiu și nu ar mai exista o cale de împăcare.

Lasa un comentariu