Politistii din Targu Jiu cauta un piroman care a terorizat un bloc intreg

Politistii din Targu Jiu cauta un piroman care a pus foc mai multor usi dintr-un bloc din Targu Jiu. Este vorba despre un bloc de locuinte situat in zona Mihai Cristian Oancea. Oamenii spun ca sunt terorizati de cateva luni. Ultimul incident s-a petrecut la sfarsitul saptamanii trecute si a fost surprins de o camera de supraveghere.

Pana acum, piromanul nu a fost prins de politisti.

„La data de 15 iulie, polițiști din cadrul Poliţiei Municipiului Târgu Jiu au fost sesizați cu privire la faptul că, în noaptea precedentă, persoane necunoscute ar fi distrus, prin incendiere, o uşă confecționată din lemn, destinată accesului în holul de la parterul unui bloc de locuințe, din localitate. Focul a fost stins de locatari, fără a se extinde la alte bunuri.

Polițiștii desfășoară activități specifice pentru identificarea autorului, în cadrul unui dosar penal pentru infracţiunea de distrugere.

Inspectoratul de Poliție Județean Gorj solicită sprijinul cetăţenilor pentru a identifica persoana din imagini, iar cei care pot oferi informaţii, sunt rugaţi să sesizeze cea mai apropiată unitate de poliție sau să apeleze numărul unic de urgență 112″, a transmia IPJ Gorj.

 

Lasa un comentariu