Povestea impresionantă a unui gorjean! A primit o rulotă după 11 ani în care a dormit sub cerul liber!

O poveste impresionantă a fost făcută publică în urma unui reportaj publicat pe canalul de de Youtube Hoinar prin România, poveste în care a fost prezentată viața lui Alexandru, gorjeanul care timp de 11 ani a dormit sub cerul liber, nu a contat că a fost ploaie, vânt, furtună sau zăpada. Acum, după ce povestea sa a impresionat mii de oameni, o persoană, care a dorit să rămână sub anonimat, i-a dăruit o rulotă dotată cu tot ce este nevoie pentru un trai decent.

Timp de 11 ani “casa” sa, sub cerul liber a fost la marginea unei păduri din comuna Peștișani.

„Am muncit la o familie la Valea Mare, apoi m-am mutat la alta, dar răutatea oamenilor m-a făcut să mă îndepărtez. Mi-am găsit locul în această vale de sub munte și am decis să rămân aici. Mi-am făcut un pat din ferigă, ca să nu mă ude ploaia. Am pus pături multe ca să mă acopăr, iar când plouă sau ninge trag un nailon peste mine. Așa am făcut în fiecare zi în ultimii 11 ani. Sunt un om curat, îmi spăl mereu hainele și așternuturile, aranjez patul, am pus ferigă și pe lângă pat ca să nu se facă noroi, am aici lângă pat și masa pe care mănânc, tot pe pământ. Nu m-am așezat lângă pădure, pentru că acolo mai vin animale. Aud mereu lupi, urși, vulpi. Am și dulapul cu haine în marginea păduri, acoperit cu nailon și crengi, mâncarea o leg în copaci, iar din ferigă am făcut și un frigider unde pun băutura ca să stea rece”, a povestit Laurențiu, în urmă cu doar câteva zile pentru vlogul realizat pentru Hoinar în România. 

„Nu îți vine să crezi cum arată. Este ca o locuință de lux și este casa mea. Acum, cine vrea să vorbească cu mine, sau să mă cheme la muncă, vine aici, la casa mea. Dacă vin de dimineață, pot să le dau și cafeaua, până nu plecăm la muncă. Dacă aveți ocazia, puteți să veniți și să vedeți cum arată”, povestea unui apropiat cuprins de emoții fiind, Laurențiu, unui prieten din satul vecin. 

Lasa un comentariu