“ Prefectul județului Gorj acționează într-o manieră lamentabilă! “

“ Prefectul județului Gorj acționează într-o manieră lamentabilă! “ Este mesajul transmis de reprezentanții PSD Gorj care, printr-un comunicat de presă, îl acuză pe prefectul judeţului, Iulian Popescu, de exces de zel şi de „habotnicie faţă de liderul PNL Gorj”. 

Aceste declarații au apărut în spațiul public după ce reprezentantul guvernului în teritoriu a dispus un control la Consiliul Judeţean Gorj, social-democraţii considerând că-şi depăşeşte atribuţiile.

„Prefectul județului Gorj acționează într-o manieră lamentabilă! Având în vedere ultimele evenimente, generate de acțiunile de control exagerate dispuse de prefectul județului Gorj, la instituții publice unde Prefectura NU ARE NICIO COMPETENȚĂ- printre care și Consiliul Județean Gorj, conducerea Partidului Social-Democrat Gorj atrage atenția celui care ar trebui să fie reprezentantul Guvernului în teritoriu, nu al PNL-ului, că excesul de zel pe care îl manifestă se înscrie, deja, într-un alt registru, din care domnul Iulian Popescu ar trebui să dea explicații!

Habotnicia prefectului față de liderul PNL Gorj îl descalifică complet pentru funcția pe care o ocupă. Este pentru prima dată în țară când un prefect se substituie aproape tuturor instituțiilor statului și inițiază supracontroale în unități care nu i se subordonează, după ce instituțiile care au atribuții au desfășurat deja verificări. După disperarea cu care acționează, se deduc două aspecte: primul – că domnul Iulian Popescu a primit sarcini clare de la partid, de a discredita instituții care funcționează și oameni care își fac treaba responsabil, iar al doilea aspect- că prefectul Gorjului va fi candidat sigur la alegerile care urmează, la una dintre funcțiile importante. Din incapacitatea de a se remarca datorită vreunei calități, s-a născut frustrarea și dorința de a denigra oameni și instituții, cu scopul de a obține capital de imagine.

Din păcate, nici domnul prefect, nici șeful domniei sale nu au înțeles că gorjenii nu sunt naivi, iar genul acesta de acțiuni, cu profund caracter politic, nu-i vor ajuta să obțină un scor mai bun la viitoarele alegeri!” transmite Biroul de presă al PSD Gorj.

Lasa un comentariu