Primar din Gorj condamnat după ce a fost implicat într-un scandal în Primăria Târgu Jiu! 

În urmă cu un an, la Primăria municipiului Târgu Jiu a avut loc un scandal monstru între Mădălin Paliță,  primarul din Dănești și o funcționară a Primăriei Târgu Jiu.

Cei doi aveau dispute vechi care, din simple discuții, aprinse ce-i drept, s-au transformat într-o bătaie care nu este demnă de cei doi: Mădălin Paliță și Elena Giuverdea.

A intervenit Poliția si a fost întocmit un dosar penal. În acest caz, Judecătoria Târgu Jiu a decis ieri ca Elena Giuverdea să fie condamnată la 8 luni închisoare pentru purtare abuzivă, cu un termen de supraveghere de 2 ani. De asemenea, primarul Mădălin Paliță a primit o condamnare de 6 luni pentru lovire sau alte violențe și 3 luni pentru amenințare. Ambele pedepse au fost contopite într-una de 7 luni, cu un termen de supraveghere de 2 ani. De asemenea, ambii inculpați magistrații au dispus interdicția de a nu comunica unul cu celălalt. Instanța a decis și ca ambii să plătească daune morale.

„Admite în parte acțiunea civilă exercitată de partea civilă GE și va obliga inculpatul PCM la plata către aceasta a sumei de 100 lei, cu titlu de daune materiale, precum și a sumei de 2000 lei, cu titlu de daune morale, sume vor fi actualizate cu rata inflației(…). Admite în parte acțiunea civilă exercitată de partea civilă PCM și va obliga inculpata GE la plata către acesta a sumei de 1000 lei, cu titlu de daune morale”, a decis instanța, sentința nefiind definitivă.

Ambii inculpați au obligația și de a plăti statului cheltuieli judiciare de câte 500 de lei.

Lasa un comentariu