Protest de amploare organizat de AUR Gorj! Lumânări aprinse în fața sediului PSD Gorj! 

Un protest de amploare a fost organizat de formațiunea politică AUR Gorj. 

Aceștia au protestat, miercuri seară, împotriva intenţiei coaliţiei de guvernare de a comasa alegerile locale cu cele europarlamentare.

Ste de membri şi simpatizanţi AUR au scandat „AUR!”, „Vrem dreptate, nu vrem comasate!”, „România, trezeşte-te!”, „Ieşiţi din casă, dacă vă pasă!”, „Ciolacu, pui de dictator”, „Jos guvernul!”, „PSD şi PNL, aceeaşi mizerie!”.

„În Gorj, vom scoate primari, vom avea un număr suficient de mare de consilieri locali cât să le dea bătăi de cap. Vom destructura prin orice mijloace armata lor. (…) Aici e cuibul de viespi, e sediul PSD, al celor care, din 4 în 4 ani, ne mint că fac drumuri, că bagă gaze şi nu se întâmplă nimic. După 4 ani, ne alegem doar cu promisiunea proiectelor de suflet şi ştiţi despre cine este vorba, despre şeful PSD, Weber. Ciolacu a redactat draftul legii prin care vor comasa alegerile locale cu cele europarlamentare. Este o încercare de a opri furia pe care poporul român o are faţă de PSD şi PNL, faţă de această coaliţie care, în faţă, se ceartă, cum este cazul prefectului şi preşedintelui Consiliului Judeţean, ca să umple paginile ziarelor, când, de fapt, ei sunt prieteni. Singurii care pot apăra democraţia suntem noi” a spus, la microfon, Ionelia Priescu, coordonatorul AUR Gorj.

Lasa un comentariu