Răfuieli interne. Pune Vîlceanu batista pe țambal în scadalul Romanescu – Pecingină?

Un nou scandal a izucnit la vârful PNL Gorj, semn că pacea între tabere nu a durat prea mult. Protagoniști sunt Gheorghe Pecingină, vicepreședintele PNL Gorj, respectiv Marcel Romanescu, președintele PNL Târgu Jiu. Cei doi s-au atacat dur în spațiul public, pornind de la situația copiilor și juniorilor de la Clubul de fotbal Pandurii Lignitul Târgu Jiu.

Pecingină a spus că primăria ar putea lua grupele de copiii și junior, așa cum își dorește primarul Marcel Romanescu, în cazul în care ar dispune și de terenuri și de condiții de antrenament. Edilul a considerat observația lui Pecingină ca fiind un atac personal și a oferit un răspuns pe măsură și extrem de dur. Primarul a transmis că Pecingină se pricepe la fotbal la fel cum se pricepe la avocatură, atacând calitatea meseriei pe care o presează colegul său de partid.

Pecingnă a răbufnit și a avut numai cuvinte grele la adresa lui Romanescu, precum „mucea”, deși nu i-a pronunțat numele. Acum președintele PNL Gorj, Dan Vîlceanu, este pus în situația de a liniști apele, deși acestea sunt extrem de agitate. În loc să critice puterea și activitatea acesteia, reprezentanții opoziției locale se răfuiesc între ei. În mod normal,în contextul dat, la Târgu Jiu pesediștii nu ar trebui să se agite prea mult să câștige primăria. Candidat le mai trebuie.

Lasa un comentariu