Răpire în stil mafiot! A luat-o cu forța!

Doi bărbați din Caracal au ajuns în arestul poliției după ce au luat o femeie cu forța din locuința sa. Au urcat-o în mașina lor și au dus-o într-o direcție necunoscută, în localitate.

„La data de 1 septembrie 2020, un bărbat, de 56 de ani, din oraşul Corabia, a sesizat prin SNUAU 112 faptul că mai multe persoane au pătruns în locuinţă şi au urcat-o pe concubina sa într-un autoturism de culoare albă, împotriva voinţei acesteia, plecând într-o direcţie necunoscută. Poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Corabia au acţionat cu celeritate şi cu sprijinul poliţiştilor caracaleni au depistat pe raza municipiului Caracal autoturismul respectiv, în care au fost identificaţi 4 bărbaţi, precum şi concubina apelantului”, a precizat Alexandra Dicu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt.

În urma probatoriului administrat în cauză, au fost reţinuţi un bărbat în vârstă de 31 de ani şi un bărbat în vârstă de 50 de ani, ambii din municipiul Caracal, ei fiind bănuiţi de infracţiunile de lipsire de libertate în mod ilegal, ameninţare şi violare de domiciliu.

Atât bărbaţii cât şi femeia au fost găsiţi în maşină, în municipiul Caracal.

Lasa un comentariu